Холивудската звезда Хю Джакман успокои почитателите си в социалните мрежи, че

...
Холивудската звезда Хю Джакман успокои почитателите си в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Хю Джакман няма рак на кожата: Актьорът призова почитателите си да използват слънцезащитни продукти

Холивудската звезда Хю Джакман успокои феновете си в обществените мрежи, че няма рак на кожата, заяви телевизия Военновъздушни сили.

" Биопсиите ми са негативни!!! ", написа той в обществените мрежи. " Благодаря на всички за любовта. Чувствам я. "

Преди това артистът разкри, че си прави проучвания след надзорен обзор. Той се оперира за първи път от рак на кожата през 2013 година и по-късно е имал минимум шест интервенции.

В новата си публикация австралиецът повтаря съвета си да се употребяват слънцезащитни средства. " Моля ви, помнете да слагате слънцезащитни средства с висок фактор без значение от сезона ".

Хю Джакман показа преди този момент, че си е направил проучванията, откакто лекарката му забелязала " дребни неща, които може да са или да не са базално-клетъчни (карциноми) ".

Базално-клетъчният карцином е немеланомен, което значи, че рискът да се популяризира е доста по-малък. Той постоянно се предизвиква от прекомерно излагане на слънце или солариум. Лечението е сполучливо в 90 % от случаите.

Австралия е международната " столица " на рака на кожата. Там над 11 500 души получават диагноза меланома и 434 000 се лекуват за други типове рак на кожата годишно.

Актьорът е прочут с функциите на Върколака и Лоугън, напомня Българска телеграфна агенция. Той взе участие в мюзикълите " Най-великият шоумен " и " Клетниците ". Най-новият му филм е " Синът ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР